Електронна товарителница за международен транспорт – Е-CMR

Новият начин да возите без излишни хартиени следи!

Електронна Товарителница

 

Иновативният метод за издаване на най-важния транспортен документ, вече е достъпен!

„Електронната товарителница е документ, издаден чрез електронна комуникация от превозвача, изпращача или друга страна, заинтересувана от изпълнението на договор за превоз, за който се прилага CMR Конвенцията.“ (Чл.1, Допълнителен протокол към CMR Конвенция, засягащ електронни товарителници [2008])

%

ПО - МАЛКО РАЗХОДИ

Подобрена Ефективност

След изготвяне на товарителницата, поканете вашите клиенти и партньори да взаимодействат и да ги консултирате в реално време, благодарение на технологията TransFollow.

Абсолютна проследимост

Електронните товарителници правят вашите транзакции напълно прозрачни благодарение на проследяване на транспорта в реално време и автоматично съхранение на информация.

Сигурност

Законно е!
От 2008 г. към Конвенцията за договора за международен автомобилен превоз на стоки е добавен допълнителен протокол. Този протокол законно разрешава използването на електронни товарителници.

Лесно управление

Интуитивни стъпки за издаване на товарителници, съхранявани на едно и също място. Те могат да бъдат достъпни от компютър, мобилен телефон или таблет.
h

Стандартизиран Протокол

Доставчикът на услугата за електронни товарителници си сътрудничи тясно с националните транспортни асоциации във всички страни, в които E-CMR може да се използва.

Улеснена верига за доставки

Транспортният портал ви дава възможност да подготвите електронните си товарителници по много прост начин. Спестявате време, пари и оптимизирате отношенията си с клиентите и партньорите си.

Бързина

Изготвянето на нови документи отнема по-малко от 5 минути. Информацията се съхранява, за да се ускори издаването на нови товарителници.

Икономично Решение

Имате нужда от 70% по-малко време за издаване и изпращане на вашите товарителници. Тази административна ефективност представлява цялостно намаление на разходите от 70% за една електронна товарителница.

Отличен пример за полезни взаимодействия!

На 08.05.2020, ние от екипа на Claims Trans, сключихме договор за представителство с TransFollow.

По този начин ще можем да предоставим възможност на транспортните компании в България, да се възползват от удобствата на електронната товарителница – „E-CMR“!

Партньорството между двете компании е поредната крачка по пътя на иновациите в Българския транспортен сектор!

Искам да знам повече!
123

1 МИНУТА ДО ПЪРВИЯ Е-CMR УЕБИНАР В БЪЛГАРИЯ

Използвайте формата вдясно, за да се регистрирате за първият уебинар за електронни товарителници и техните преимущества!

Как да върнем печалбата си? Категоричното решение за възстановяване на неплатени навла в транспорта

В тази статия ще ви разкрием няколко решения за бързо възстановяване на неплатени навла, които да придържат бизнеса Ви в правилната лента по време турболенция.