claims trans

ВЪЗЛАГАНЕ НА СЛУЧАЙ

🚀 ИЗПРАТЕТЕ ВАШИЯ ТРАНСПОРТЕН КАЗУС КЪМ РАЗРЕШАВАНЕ🚀

Какво казват за нас клиентите ни

Избрах Claims Trans за управление на транспортните ни казуси, защото са професионалисти на високо ниво и разрешават казусите ни позитивно.

Любимата ми част от работата с Claims Trans е това, че комуникацията е бърза и лесна и винаги получаваме разбиране в сложните ситуации.

Петя Златанова

Мениджър, Петко Ангелов БГ ЕООД

Екипът на Клeймс Транс е с доказана дългогодишна отдаденост, последователно усъвършенстване, подобряване и разширяване на пакета услуги. Тази тясна специализация и дългогодишното наблюдение на израстването на екипа, са в основата на избора ни за работа с тази компания.

Сергей Илчев

Управител, Униткарго България ООД

Избрах Claims Trans за управление на транспортните ни казуси, защото това ни даде възможност да предложим на нашите клиенти и на компанията ни, професионалисти в областта на управлението на искове, за да се гарантира ефективно и своевременно разрешаване на нашите казуси.

Agnes Kartsaklis

Управител, АВС Шипинг Транспорт ООД

Любимата ми част от работата с Claims Trans е това, че комуникацията е изключително лесна и бърза (разбираме с половин дума).

Поемат комуникацията във всички посоки.

Имат търговско мислене и подход.

Ирина Великова

Управител, Ес Ти Ем Груп ЕООД

Искате да получавате ценна информация?

Абонирайте се за нашия бюлетин

Нашите последни транспортни казуси и статии

Преодоляване на неоснователни претенции: рецепта за положителен резултат

Международният транспорт е изпълнен, както с възможности, така и с много предизвикателства.

Разкритие при исковете за забава: Победа на Claims Trans над грубата небрежност в логистиката

Когато пратка с висока стойност се оплете в мрежа от закъснения и лъжи, ситуацията може да изглежда невъзможна за разплитане.

Още един успешно решен случай на тотална щета на стока вследствие на пътен инцидент

В динамичната транспортна индустрия случаите на тотална щета по товара вследствие на пътен инцидент не са рядкост. Те представляват сериозно предизвикателство за превозвачите.

Майсторство в Морските Искове: Подробно Ръководство от Claims Trans

Разгледайте вълнуващ случай за морски иск, докато се ориентираме в интригуващия свят на морските спорове. Научете от нашите експертни препоръки и получете стойностни съвети как успешно да се справите със сложни морски казус.

Как Claims Trans печели с претенции по застраховка Гражданска Отговорност?

Споделяме един невероятен успех, който подчертава възможностите ни в света на претенциите по Гражданска Отговорност на автомобилистите. Наскоро осигурихме забележително обезщетение за един от нашите ценни клиенти, което още веднъж доказва, че Claims Trans е вашето решение за всички транспортни казуси.

Навигиране в неочакваното: Как Claims Trans преодоля предизвикателен инцидент с тотална щета съгласно CMR Конвенцията

Пътните произшествия се случват и никой не е застрахован срещу участие в тях. Често в транспортната индустрия шофьорите се сблъскват с обстоятелства, които са извън техния контрол и последиците върху превозваната стока могат да бъдат фатални. Едни от най-често...

Огнено изпитание: Успехът на Клеймс Транс в разрешаването на случай с изгорял товар

Победа в Огъня: Как Клеймс Транс Успешно Разреши Случай с Изгоряло Товарно Ремарке и Изгорял Товар

От Разрушение към Триумф: Бързо разрешение на „Каско“ щета с изгорял камион

В света на застрахователните претенции, всеки казус е уникален, със своя набор от предизвикателства и възможности. В Claims Trans ние приветстваме тези моменти, и днес с удоволствие споделяме изключителната история на устойчивост и бързо разрешение. Присъединете се...

Разрешен случай: Сблъсък с удържаните навла

В една напрегната съдебна битка Claims Trans излезе победител, като осигури справедливост за клиент, изправен пред неоснователно удържани суми за превоз на товари. Това знаково дело хвърля светлина върху решаващата роля, която играем в защита на правата на нашите клиенти в сферата на логистиката и транспорта.

Как да върнем печалбата си? Категоричното решение за възстановяване на неплатени навла в транспорта

В тази статия ще ви разкрием няколко решения за бързо възстановяване на неплатени навла, които да придържат бизнеса Ви в правилната лента по време турболенция.