claims trans

ВЪЗЛАГАНЕ НА СЛУЧАЙ

🚀 ИЗПРАТЕТЕ ВАШИЯ ТРАНСПОРТЕН КАЗУС КЪМ РАЗРЕШАВАНЕ🚀

Какво казват за нас клиентите ни

Избрах Claims Trans за управление на транспортните ни казуси, защото са професионалисти на високо ниво и разрешават казусите ни позитивно.

Любимата ми част от работата с Claims Trans е това, че комуникацията е бърза и лесна и винаги получаваме разбиране в сложните ситуации.

Петя Златанова

Мениджър, Петко Ангелов БГ ЕООД

Екипът на Клeймс Транс е с доказана дългогодишна отдаденост, последователно усъвършенстване, подобряване и разширяване на пакета услуги. Тази тясна специализация и дългогодишното наблюдение на израстването на екипа, са в основата на избора ни за работа с тази компания.

Сергей Илчев

Управител, Униткарго България ООД

Избрах Claims Trans за управление на транспортните ни казуси, защото това ни даде възможност да предложим на нашите клиенти и на компанията ни, професионалисти в областта на управлението на искове, за да се гарантира ефективно и своевременно разрешаване на нашите казуси.

Agnes Kartsaklis

Управител, АВС Шипинг Транспорт ООД

Любимата ми част от работата с Claims Trans е това, че комуникацията е изключително лесна и бърза (разбираме с половин дума).

Поемат комуникацията във всички посоки.

Имат търговско мислене и подход.

Ирина Великова

Управител, Ес Ти Ем Груп ЕООД

Искате да получавате ценна информация?

Абонирайте се за нашия бюлетин

Нашите последни транспортни казуси и статии

Преодоляване на опитите за изнудване от страна на подизпълнители

Научете как Claims Trans се справи с напрегната ситуация с подизпълнител, предотвратявайки опит за изнудване и осигурявайки безпроблемното протичане на логистичните операции. Научете ценни уроци за правното позициониране и договарянето на договори.

Преодоляване на проблемите с кражби по време на транзит

Открийте приложими стратегии и идеи за предотвратяване на кражби на товари по време на международен транзит. Claims Trans разглежда казус от реалния живот, наблягайки на бдителността, комуникацията и правното разбиране.

Преодоляване на сложни логистични препятствия с CMR конвенцията

В този казус, озаглавен разкриваме тънкостите на едно неочаквано препятствие, което изисква стратегическо мислене, ефективна комуникация и дълбоко разбиране на Конвенцията CMR.

Борба с измамите в логистиката: Разкриване на транспортни компании фантоми

Научете как Claims Trans се справи със сложен случай на измама от страна на транспортни компании фантоми, като разкри измамните операции и предостави ценни идеи за предотвратяване на измами в логистичната индустрия.

Незаконни удръжки на навло за неоснователни претенции

Запознайте се с реално съдебно дело в областта на транспорта, в което Claims Trans успешно защитава правата на своя клиент срещу незаконни удръжки и необосновани претенции за обезщетение.

Договорни Спорове в Транспортния Бранш

Този случай не само укрепи финансовото положение на нашия клиент, но и постави важен прецедент в индустрията. В Claims Trans сме горди от нашата способност да комбинираме правен опит и дълбоко разбиране за логистичния бранш. Нашата цел е да защитаваме и отстояваме интересите на нашите клиенти, гарантирайки, че те се движат уверено и успешно в сложния свят на международните логистични договори.

Преодоляване на неоснователни претенции: рецепта за положителен резултат

Международният транспорт е изпълнен, както с възможности, така и с много предизвикателства.

Разкритие при исковете за забава: Победа на Claims Trans над грубата небрежност в логистиката

Когато пратка с висока стойност се оплете в мрежа от закъснения и лъжи, ситуацията може да изглежда невъзможна за разплитане.

Още един успешно решен случай на тотална щета на стока вследствие на пътен инцидент

В динамичната транспортна индустрия случаите на тотална щета по товара вследствие на пътен инцидент не са рядкост. Те представляват сериозно предизвикателство за превозвачите.

Майсторство в Морските Искове: Подробно Ръководство от Claims Trans

Разгледайте вълнуващ случай за морски иск, докато се ориентираме в интригуващия свят на морските спорове. Научете от нашите експертни препоръки и получете стойностни съвети как успешно да се справите със сложни морски казус.