claims trans

Заяви своята безплатна консултация

Времето е ценен ресурс, още повече когато има спешна ситуация, в която трябва да се предприемат правилните първи стъпки!

Нашите експерти са на Ваше разположение!

безплатна 15 минутна консултация

Резервирай онлайн среща

с наш експерт

Какво казват за нас клиентите ни

Избрах Claims Trans за управление на транспортните ни казуси, защото са професионалисти на високо ниво и разрешават казусите ни позитивно.

Любимата ми част от работата с Claims Trans е това, че комуникацията е бърза и лесна и винаги получаваме разбиране в сложните ситуации.

Петя Златанова

Мениджър, Петко Ангелов БГ ЕООД

Екипът на Клeймс Транс е с доказана дългогодишна отдаденост, последователно усъвършенстване, подобряване и разширяване на пакета услуги. Тази тясна специализация и дългогодишното наблюдение на израстването на екипа, са в основата на избора ни за работа с тази компания.

Сергей Илчев

Управител, Униткарго България ООД

Избрах Claims Trans за управление на транспортните ни казуси, защото това ни даде възможност да предложим на нашите клиенти и на компанията ни, професионалисти в областта на управлението на искове, за да се гарантира ефективно и своевременно разрешаване на нашите казуси.

Agnes Kartsaklis

Управител, АВС Шипинг Транспорт ООД

Любимата ми част от работата с Claims Trans е това, че комуникацията е изключително лесна и бърза (разбираме с половин дума).

Поемат комуникацията във всички посоки.

Имат търговско мислене и подход.

Ирина Великова

Управител, Ес Ти Ем Груп ЕООД

Възложете ни случай

Ако се нуждаете от своевременно съдействие или незабавни действия по казуса си, имате възможност да подадете случая си директно.

Нашите последни транспортни

казуси и статии

Преодоляване на опитите за изнудване от страна на подизпълнители

Научете как Claims Trans се справи с напрегната ситуация с подизпълнител, предотвратявайки опит за изнудване и осигурявайки безпроблемното протичане на логистичните операции. Научете ценни уроци за правното позициониране и договарянето на договори.

Преодоляване на проблемите с кражби по време на транзит

Открийте приложими стратегии и идеи за предотвратяване на кражби на товари по време на международен транзит. Claims Trans разглежда казус от реалния живот, наблягайки на бдителността, комуникацията и правното разбиране.

Преодоляване на сложни логистични препятствия с CMR конвенцията

В този казус, озаглавен разкриваме тънкостите на едно неочаквано препятствие, което изисква стратегическо мислене, ефективна комуникация и дълбоко разбиране на Конвенцията CMR.

Борба с измамите в логистиката: Разкриване на транспортни компании фантоми

Научете как Claims Trans се справи със сложен случай на измама от страна на транспортни компании фантоми, като разкри измамните операции и предостави ценни идеи за предотвратяване на измами в логистичната индустрия.

Незаконни удръжки на навло за неоснователни претенции

Запознайте се с реално съдебно дело в областта на транспорта, в което Claims Trans успешно защитава правата на своя клиент срещу незаконни удръжки и необосновани претенции за обезщетение.

Договорни Спорове в Транспортния Бранш

Този случай не само укрепи финансовото положение на нашия клиент, но и постави важен прецедент в индустрията. В Claims Trans сме горди от нашата способност да комбинираме правен опит и дълбоко разбиране за логистичния бранш. Нашата цел е да защитаваме и отстояваме интересите на нашите клиенти, гарантирайки, че те се движат уверено и успешно в сложния свят на международните логистични договори.

Преодоляване на неоснователни претенции: рецепта за положителен резултат

Международният транспорт е изпълнен, както с възможности, така и с много предизвикателства.

Разкритие при исковете за забава: Победа на Claims Trans над грубата небрежност в логистиката

Когато пратка с висока стойност се оплете в мрежа от закъснения и лъжи, ситуацията може да изглежда невъзможна за разплитане.

Още един успешно решен случай на тотална щета на стока вследствие на пътен инцидент

В динамичната транспортна индустрия случаите на тотална щета по товара вследствие на пътен инцидент не са рядкост. Те представляват сериозно предизвикателство за превозвачите.

Майсторство в Морските Искове: Подробно Ръководство от Claims Trans

Разгледайте вълнуващ случай за морски иск, докато се ориентираме в интригуващия свят на морските спорове. Научете от нашите експертни препоръки и получете стойностни съвети как успешно да се справите със сложни морски казус.

Искате да получавате ценна информация?

Абонирайте се за нашия бюлетин