Създаване на Транспортни Договори

„Да возиш и уговаряш транспорти е трудно, особено ако не си определил ясно кои са  твоите условия да участваш активно във веригата на доставките…“

Заявка за превоз или транспортен договор? Стига условията да са вашите – няма значение!

Точно 99% от казусите, за които отговорността не е определена от властваща транспортна Конвенция или локален закон, се разрешават съобразно свободата на договорното право. Тя е изразена с транспортния договор или заявката за транспорт, които имат еднозначна тежест. Всички условия, които са свързани с отработване на проблемни ситуации могат да бъдат предварително договорени, за да се съкрати времето за разрешаване на основните транспортни казуси като закъснение, претоварване, глоби и неуредици по пътя.

Всяка компания, която има логистичен отдел може да се възползва от персонализирани условия за техните транспортни договори. Превозвачи, спедитори и собственици на стоки ще разчитат на договори по поръчка, които да отговарят на особеностите на техния бизнес.

Начините, по които правите бизнес ни интересуват, защото смятаме, че заслужавате да оперирате с условия и правила, които да рефлектират вашите ценности на пътя!

Персонализирани транспортни договори

Документи за приемане на транспортна заявка

Процедури за превенция

Изготвени от експерти по транспортно право

Увеличена защита срещу неоснователни щети

Условия по поръчка

100% Спокойствие в непредвидимите ситуации

Години Опит в Логистиката

Разрешени Транспортни Казуси

Евро Обезщетения

Безплатен Анализ